Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Hoe, waar en wanneer kan ik inschrijven? Op deze pagina vind je al de informatie die je hier voor nodig hebt.

Belangrijke mededeling rond inschrijvingen !

Alle informatie kan u vinden in de digitale folder ‘Kies jouw school’.
of surf naar de website:  www.kiesjouwschool.be .

Vanaf 16 mei starten de vrije inschrijvingen. Heb je interesse in onze scholen en wil je meer informatie dan kan je altijd telefonisch een afspraak maken: 014/417148 of 014/414108.

Op onze website vind je het aantal vrije plaatsen, gelieve hier rekening mee te houdenhttps://www.kiesjouwschool.be/assets/61c08b0e12811e1ff188b3eb/Inschrijvingsfolder_brochure_digitaal_v2.pdf

Sintweek in het tweede leerjaar.

Als de Sint en zijn pieten in het land zijn, zijn wij met het tweede leerjaar ook in de weer.
Pepernoten bakken, dansen en zingen, naar de poppenkastvoorstelling van ‘Sint is in de war’, de rommelpieten die op bezoek zijn geweest, … . Te veel om op te noemen eigenlijk. Om dan af te sluiten met het bezoek van de Sint. Wat waren we blij dat we ons dansje konden laten zien. Sint en zijn pieten vonden het geweldig. Nu weer een jaartje wachten … .

Voorleesweek

De kinderen mochten allemaal een prentenboek mee naar school brengen en whaw, wat een leuke boeken zaten er tussen! Ook hele leuke exemplaren die we zelf nog niet kenden! We breien er een extra weekje aan vast, want we hadden zoveel boeken bij elkaar dat we ze niet op een week uit hebben gekregen! Het was heel gezellig in het voorleeshoekje samen met juf Carol, juf Mieke, meester Tom, juf Sidney, juf Hanne en meester Chris die hebben voorgelezen.

Scholenjogging Sint-Victor van 2,5 tot 12 jaar

Dit schooljaar kon de scholenjogging helaas opnieuw niet doorgaan op de gebruikelijke manier, namelijk met alle Turnhoutse scholen tezamen in Stadspark Turnhout.

Als alternatief hebben we op 29 september op de Finse piste onze eigen scholenjogging georganiseerd. Dit jaar was er echt wel een primeur. Onze kleuters deden ook allemaal mee! De weken vooraf hadden alle klassen al een paar keer goed geoefend tijdens de lessen bewegingsopvoeding.

Elk leerjaar heeft apart zijn afstand gelopen. Bij de ene leerling ging dit al wat vlotter dan de andere, maar iedereen heeft er z’n beste beentje voorgezet en de opgelegde afstand gelopen. Voldoende bewegen is en blijft toch wel een aanbeveling. Probeer je kind niet alleen op school te laten bewegen, maar zet ook buiten school je kind in beweging. Lopen, wandelen, een sportclub, een jeugdbeweging,… zijn maar enkele voorbeelden om je kind te doen bewegen.

PROFICIAT aan alle kinderen en leerkrachten van Sint-Victor!!

Plezier in onze herfsttuin

Een doos vol appels, bakken met onkruid & bloembollen die gaan slapen onder de grond.
We zien wormpjes met toverkaka die later zorgen voor wat lekkers en gezond.
Alles opgeruimd en klaar voor de start. Groot en klein mag helpen. We beleven de seizoenen met ons hoofd, handen en hart.

MOEV voetbal 4-4 – 2e en 3e graad

Op woensdag 13 oktober trok SVT met maar liefst 7 ploegen naar de MOEV-activiteit voetbal 4-4. Het tornooi vond plaats op de velden van Technico in Schorvoort. Het enthousiasme van de leerlingen, supporterend voor een ander team van SVT, was duidelijk te horen.
Alle leerlingen hebben zich voor de volle 100% ingezet en genoten van deze prachtige voetbalnamiddag.  Juf Katrien, meester Bart, juf Inge, meester Tom en meester Stef waren ontzettend trots om te zien dat SVT met het grootste aantal kinderen deelnam aan deze MOEV-activiteit. Alle teams speelden elke wedstrijd in de geest van de fairplay en reikten na elke wedstrijd de tegenstrever en de scheidsrechter de hand. Alle leerlingen, alle leerkrachten en alle (helpende) supporters hebben een ontzettend leuke en sportieve woensdagnamiddag beleefd! De tweede MOEV-activiteit van het nieuwe schooljaar  was een echte topper, dus laat de volgende MOEV-activiteiten maar komen!