Sportdag ‘FROZEN’

Maandag 15 mei was een sportieve hoogdag voor onze kleuters. Ze hebben deelgenomen aan de jaarlijkse sportdag op school. Dit jaar stond de sportdag helemaal in het teken van FROZEN. De sportdag werd spectaculair geopend door enkele leerlingen van het 5e en 6e leerjaar. Zij brachten een prachtige dansuitvoering op het liedje “Let it go”.

De jongste klassen hebben een vast bewegingsprogramma gevolgd. Ze hebben gefietst met Sven het rendier, bergen beklommen met Kristof, met sneeuwballen gespeeld bij Olaf, gesprongen op het springkasteel van Anna en Elsa, een stukje van de film Frozen gezien en lekker gedanst op het liedje “Let it go” onder de deskundige leiding van juf Hanne.

Tijdens de pauze kregen alle kleuters water en een lekkere wafel van de school.

De oudste klassen hebben deelgenomen aan een heus waslijnspel. De kleuters en juffen konden zelf kiezen welke activiteiten ze wilden doen. Verspringen, tumbling, een fruitzoektocht, sprintjes lopen, de pinguïndans doen en nog vele andere activiteiten behoorden tot de 20 keuzemogelijkheden.

Om de sportdag af te sluiten hebben we met alle kleuters, juffen en helpers gedanst op het liedje “Let it go”. Zelfs meester Chris en meester Tom waagden zich aan het dansje. Dit dansmoment was echt een prachtige afsluiter van deze sportieve voormiddag.

Het enthousiasme bij de kleuters en de juffen was prachtig om te zien. Iedereen heeft zich 100% ingezet en kon ’s avonds moe maar voldaan naar huis.

Wat een topdag!!!

 

Author: Stef Maes

Share This Post On