Piratensportdag kleuters

Op maandag 25 september hebben alle kleuterklassen deelgenomen aan de PIRATENSPORTDAG.

Piet Piraat ging zijn schat laten zien aan Stien Struis en aan alle kleuters. Nu bleek dat zijn schat verdwenen was. Gelukkig voor Piet Piraat waren er heel wat dappere en helpende piraten die op zoek zijn gegaan naar zijn schat. Aan het einde van de sportdag had Piet Piraat alle goudstukken terug in zijn schatkist. Echt knap gedaan van onze kleine piraatjes!!!

De jongste klassen mochten een piratenparcours afleggen, dansen op piratenmuziek onder leiding van Danspiraat, een rustig piratenfilmpje bekijken, fietsen als een piraat en springen op één van de twee piratenspringkastelen.

De oudste kleuters mochten fietsen als piraat of een rustig piratenfilmpje bekijken, deelnemen aan echte piratenspelen onder leiding van Piet Piraat, tot bezinning komen tijdens piratenyoga onder leiding van Stille Piraat, springen op één van de twee piratenspringkastelen en een leuke piratenzoektocht doen.

Hieronder kunnen jullie enkele foto’s bekijken van de sportdag.

 

Author: Stef Maes

Share This Post On