Scholenjogging

Op woensdag 27 september namen we met alle leerlingen van de lagere school deel aan de jaarlijkse scholenjogging in het Stadspark.  Voor elke leeftijd werd de loopafstand aangepast. Telkens werd er een bepaald deel van het parcours onder begeleiding gelopen. Op het einde mochten de leerlingen dan de jogging zelfstandig uitlopen.

Alle leerlingen hebben hun uiterste best gedaan om deze scholenjogging tot een goed einde te brengen. Alle klassen moedigden elkaar luidkeels aan zodat onze leerlingen nog sneller vooruit gestuwd werden. Niet enkel de leerlingen namen deel aan de scholenjogging, maar ook bijna alle leerkrachten lieten zich van hun sportiefste kant zien. Ook zij kregen na afloop een welverdiende peer om de dorst te lessen.

Na afloop trokken alle leerlingen, die van het 3e tot 6e leerjaar met de fiets, voldaan terug naar SVT. Graag willen we als school de ouders die mee fietsten, de ouders die met de auto kinderen vervoerden en de verkeerspolitie van Turnhout (voor de goede begeleiding van de fietsers) bedanken. Dankjewel!!

Author: Stef Maes

Share This Post On