Bezoek bij bakker Dierckx

Wat hebben we het leuk gehad bij bakker Jan Dierckx. Na een kleine wandeling stonden we met veel spanning te wachten in de winkel van de bakker.
Aarzelend gingen we naar de bakkerij. We vlogen er meteen in. We moesten alles afwegen en afmeten voor het koekjesdeeg. Iedereen mocht iets doen. Nadien mochten we super veel koekjes uitsteken en staken we ze in de oven. Na 10 minuten waren ze klaar. We hebben ze al mogen proeven en de andere koekjes mochten we mee naar school nemen. We bakten wel 600 koekjes met het 2e leerjaar. Deze koekjes zullen we met iedereen opeten tijdens de opening van de zandbak en de voorstelling van het nieuwe ‘happylied’.

We kregen zelfs een hele rondleiding en kregen te zien hoe de bakker brood, pistolets en koffiekoeken maakte. Dank je wel bakker Dierckx! We vonden het super leuk!

Author: Annelies Baeyens

Share This Post On