SVS Badmintoninstuif 2e graad

Op woensdag 10 januari gingen we normaal met onze leerlingen deelnemen aan de badmintoninstuif in Rijkevorsel. Wegens enkele onvoorziene problemen met het vervoer van en naar de sporthal, waren we genoodzaakt om op school te blijven.

We hebben samen onze boterhammen opgegeten bij een drankje en even gespeeld op de speelplaats. Iets voor 13u begonnen we aan onze eigen badmintoninstuif, opgezet door juf Katrien en meester Stef. De leerlingen doorliepen een parcours van behendigheidsoefeningen met een badmintonracket en een shuttle. Heel leuke oefeningen, waar ze veel van opgestoken hebben. Na deze oefeningen kregen alle kinderen een drankje en wafel van de school. Na deze pauze hebben de leerlingen Levende Cluedo gespeeld en enkele loop- en tikspelen gedaan. Als afsluiter hadden de juf en meester nog een groot blad-steen-schaartornooi in petto. Echt leuk om de namiddag mee te beëindigen.

Een pluim voor deze groep!! Alle kinderen waren super flink en deden heel goed mee!! Het was ook voor juf Katrien en meester Stef echt een fijne namiddag, ook al kon de voorziene verplaatsing naar Rijkevorsel niet plaatsvinden.

Author: Stef Maes

Share This Post On