Vrijdag MagDag

Vrijdag 2 maart was “Vrijdag MagDag”, we lazen in het onderwijstijdschrift Klasse:
“Wat als 1000 leraren 1 dag de tijd krijgen om iets nieuws uit te proberen? Alleen, samen met collega’s of met de hele school? Op Vrijdag MagDag stimuleert Klasse scholen om een hele dag tijd te maken om te experimenteren. Niks moet, anders mag!”

En wij deden het een voormiddagje anders. Juf Inge van het eerste leerjaar kwam een voormiddag werken en spelen in de klas van juf Carol terwijl juf Carol in het eerste leerjaar ging lesgeven, in de klas van juf Inge. Op die manier konden onze reuzen ook al leuk kennis maken met een juf van het eerste!
Juf Mieke bleef natuurlijk niet achter en maakte van de klas een bewegingsklas. De tafels werden aan de kant geschoven, de stoelen gingen uit de klas en in de plaats kwamen matten, hooverboards en trampolines…
Fun verzekerd!

Author: Mieke

Share This Post On