Sportdag kleuterschool : SUPERHELDEN

Maandag 24 september was een sportieve hoogdag voor onze kleuters. Ze hebben deelgenomen aan de jaarlijkse sportdag op school. Dit jaar stond de sportdag helemaal in het teken van SUPERHELDEN. De sportdag werd geopend door Mega Mindy en Mega Toby. Zij gingen op zoek naar andere superhelden om hen te helpen bij het bestrijden van de misdaad. En onze kleuters waren toevallig in de buurt…

Bij verschillende superhelden moesten onze kleuters bewijzen dat ze snel en sterk zijn, een goed evenwicht hebben, super hoog kunnen springen en dat ze niet bang zijn voor een uitdaging. Mega Mindy, Superman, Batman, Spiderman en Rox waren alvast onder de indruk.

Om de sportdag af te sluiten hebben we met alle kleuters, juffen en helpers gedanst op het liedje “Tijd voor Mega Mindy”. Zelfs meester Chris en meester Tom waagden zich aan het dansje. Dit dansmoment was echt een prachtige afsluiter van deze sportieve voormiddag.

Het enthousiasme bij de kleuters en de juffen was prachtig om te zien. Iedereen heeft zich 100% ingezet en kon ’s avonds moe maar voldaan naar huis.

Wat een topdag!!!

Author: Stef Maes

Share This Post On