MOEV Voetbal 4 tegen 4

Op woensdag 10 oktober trok SVT met maar liefst 7 ploegen naar de MOEV-activiteit voetbal 4-4. Het tornooi vond sinds lange tijd nog eens plaats op de velden van Technico in Schorvoort. Hier werden maar liefst 48 voetbalploegen onderverdeeld in 8 poules. Het enthousiasme van de leerlingen, supporterend voor een ander team van SVT, was duidelijk te horen. En voor het eerst waren alle ingeschreven deelnemers ook werkelijk aanwezig. Dit is des te straffer als je weet dat we met maar liefst 39 leerlingen aanwezig waren. Proficiat aan de deelnemende kinderen en hun ouders!!

Hieronder een overzicht van de resultaten:

SVT  1 : 4e plaats in reeks 1 (3e lj)

SVT 2 : 4e plaats in reeks 2 (3e lj.)

SVT 3 : 2e plaats in reeks 4 (4e lj.)

SVT 4 : 4e plaats in reeks 5 (5e lj.)

SVT 5 : 2e plaats in reeks 6 (5e lj.)

SVT 6 : 5e plaats in reeks 7 (6e lj.)

SVT 7 : 1e plaats in reeks 8 (6e lj.)

Alle leerlingen hebben zich voor de volle 100% ingezet en genoten van deze prachtige namiddag.  Juf Katrien en meester Stef waren ontzettend trots om te zien dat SVT met het grootste aantal kinderen deelnam aan deze MOEV-activiteit. Alle teams speelden elke wedstrijd in de geest van de fairplay en reikten na elke wedstrijd de tegenstrever en de scheidsrechter de hand. Alle leerlingen, meester Peter, juf Katrien, meester Stef en alle (helpende) supporters hebben een ontzettend leuke en sportieve woensdagnamiddag beleefd! De eerste MOEV-activiteit van het nieuwe schooljaar  was een echte topper, dus laat de volgende MOEV-activiteiten maar komen!

Author: Stef Maes

Share This Post On