Families in alle vormen en kleuren!

De afgelopen twee weken hadden we het in de klas over onze familie. We kwamen erachter dat niemand zijn familie er hetzelfde uitziet! Twee mama’s, een nieuwe vriendin bij papa, alleen bij mama, 5 broers en zussen, enig kind, een kleine baby in huis, opa, moeke, pépé, bonneke, veel nichtjes en neefjes,… het kan allemaal!

We bekeken familiefoto’s, deden lippenstift aan en lakten onze nagels net zoals mama, scheerden onze baard zoals papa, speelden met een stok kaarten net zoals onze grootouders, maakten mooie kettingen en we bakten zelfs lekkere pannenkoeken zoals Kaatje altijd met haar oma deed!

Op woensdag 14 en 21 november kregen we ook leuk bezoek in de klas. Enkele mama’s, papa’s, moekes, vakes, tantes,… kwamen met ons puzzelen. Hopelijk wordt er op woensdag 28 november en 5 december even gezellig gepuzzeld?