Wat hebben we het druk !

Wij hebben hard gewerkt en goed geoefend voor de komst van de Sint! Zo maakten we samen met de mama van Willem en de mama van Gijs ons moestuinbakje in orde, we hadden nog Rode Neuzendag, we oefenden om Sint en Piet te zijn, bakten pepernoten, kregen nieuw speelgoed van de Sint (*KLIK*) en dansten voor Sint en Piet toen ze op bezoek kwamen (foto’s van het hoog bezoek volgen later).
We namen ook nog afscheid van Daan en Emma, die verhuisd zijn. We missen jullie!
Juffrouw Christine had ons ook verrast (en wij haar 😉 ) We nodigden haar uit om een sinterklaasverhaal te komen voorlezen en toen had ze  nog lekkere mandarijntjes bij, omdat ze jarig geweest is! Dank je wel!
Nu we de Sint hebben uitgezwaaid (Dank u Sinterklaas!!!), is het tijd om de kerstboom te gaan versieren. Maar uitrusten na deze drukke weken? Nee hoor, nu moeten we gaan oefenen op onze nieuwjaarsbrief!

Author: Mieke

Share This Post On