Sinterklaas!

De afgelopen dagen hebben we ons voorbereid op de komst van Sint en Piet. We leerden allerlei Sinterklaasliedjes, zetten onze schoen, maakten zelf een grote stoomboot om in te spelen, oefenden om net zoals Piet op het dak te stappen, kwamen meer te weten over Sint, Piet, Slecht-Weer-Vandaag, de stoomboot,… . Alsof dat nog niet druk genoeg was, puzzelden we elke woensdag ook nog samen met onze mama’s, papa’s, moeke’s, vake’s,…  en was er ook nog eens Rode Neuzen Dag! Al dat harde  werk werd beloond met lekkers en leuke cadeautjes van  Sint en Piet. Hij bracht voor ons een trampoline, een ijscokar, een kappers-en schminkset voor in de poppenhoek en nog leuke speelgoedjes voor als we eventjes moeten wachten in de kring.  Wat waren we blij!

Author: Sarina Philipsen

Share This Post On