Tot ziens juf Sarina, welkom terug juf Ilse (en meester Dieter)!

Na de kerstvakantie zal juf Ilse maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag terug naar de groene klas komen. Meester Dieter zal op donderdag in de klas staan. Dat betekende dat we afscheid moesten nemen van juf Sarina als onze juf, maar we zullen haar nog genoeg tegenkomen op school hoor! Juf Sarina verhuist namelijk met een aantal kleuters van juf Ana-Sophie naar het klasje boven ons. Zo mag Leon zijn broertje en Cornelius zijn zusje mee met juf Sarina, toevallig hé!

We hebben een hele leuke tijd met juf Sarina gehad, maar we weten nu al dat het ook superleuk zal worden met juf Ilse en meester Dieter! We hebben aan juf Sarina beloofd dat we even braaf bij hen zullen zijn en hen even hard zullen doen lachen! 😉

Dikke knuffel ♥

Author: Sarina Philipsen

Share This Post On