Met Belgerinkel naar Sint-Victor

Tijdens de week van 16 september hebben wij onze jaarlijkse actie “Met belgerinkel naar Sint-Victor” weer gehouden. Opnieuw was het een groot succes want er kwamen heel wat kinderen met de fiets naar de school.

Dat is gezond, goedkoop en bovendien de snelste manier om jezelf in Turnhout te verplaatsen.

Afgelopen vrijdag hebben we dan 6 winnaars uit alle volle spaarkaarten getrokken tijdens een afsluitmoment van onze actie. Een dikke proficiat aan de winnaars maar eigenlijk aan alle fietsers of steppers want jullie hebben jezelf een plezier gedaan door op deze manier naar de school te komen.

 

Uiteraard zou het tof zijn als jullie met de fiets of step naar de school blijven komen en dat jullie klasgenootjes dat als een voorbeeld zien en zelf ook met de fiets of step naar de school gaan komen. Volhouden dus en een klein beetje regen of wat kou onderweg kan echt geen kwaad.

 

O ja de mensen op de terrasjes van de Markt hebben onze kreet “Fietsen is top” gehoord, goed hé.

 

Werkgroep verkeer