Scholenjogging

Op woensdag 25 september namen we met alle leerlingen van de lagere school deel aan de jaarlijkse scholenjogging in het Stadspark.  De weergoden waren ons gelukkig goedgezind, want het bleef droog en de temperatuur was ideaal om te lopen. Voor elke leeftijd werd de loopafstand aangepast. Telkens werd er een bepaald deel van het parcours onder begeleiding gelopen. Op het einde mochten de leerlingen dan de jogging zelfstandig uitlopen.

Alle leerlingen hebben hun uiterste best gedaan om deze scholenjogging tot een goed einde te brengen. De aanwezige klassen moedigden elkaar luidkeels aan zodat onze leerlingen nog sneller vooruit gestuwd werden. Niet enkel de leerlingen namen deel aan de scholenjogging, maar ook bijna alle leerkrachten lieten zich van hun sportiefste kant zien. Ook zij kregen na afloop een welverdiende appel om de dorst te lessen.

Na afloop trokken alle leerlingen, die van het 1e en 2e leerjaar met de auto en die van het 3e tot 6e leerjaar met de fiets, voldaan terug naar SVT. Bedankt aan alle begeleiders !

Author: Stef Maes

Share This Post On