Dag van de sportclub

De 3e week van september was de ‘Week van de sportclub’. Tijdens deze week wordt de sportclub in de kijker gezet als dé plek om aan sport te doen.

Op woensdag 18 september nodigden we alle leerlingen die bij een sportclub actief zijn uit om in hun sportoutfit naar school te komen. Juf Katrien en meester Stef daagden alle leerjaren uit voor 4 uitdagende proeven. Elk leerjaar kreeg 25 min. de tijd om deze opdrachten tot een goed einde te brengen. Alle opdrachten stonden in het teken van het bevorderen van een positieve klassfeer. Als beloning voor de geslaagde opdrachten, kreeg elke klas een klasbal. En of ze hier blij mee waren!!

1 van de opdrachten was het maken van een originele en sportieve klasfoto. De foto van klas 2A beantwoordde het beste aan deze criteria en deze klas wint dus een extra klasbal.

Author: Stef Maes

Share This Post On