Sportdag kleuters : Circus

Maandag 23 september was een sportieve hoogdag voor onze kleuters. Ze hebben deelgenomen aan de jaarlijkse sportdag op school. Dit jaar stond de sportdag helemaal in het teken van CIRCUS. De sportdag werd geopend door clown Bumba en de circusdirecteur. Bumba moest normaal gezien optreden, maar doordat hij te veel snoepjes had gegeten was dit onmogelijk. De circusdirecteur moest dus op zoek naar één of meerdere clowntjes en andere acrobaten. En onze kleuters waren toevallig in de buurt… Door middel van 5 activiteiten hebben de kleuters zich helemaal kunnen bewijzen. En of ze dat deden!!

Om de sportdag af te sluiten hebben we met alle kleuters, juffen, meesters en helpers gedanst. Gelukkig was de buikpijn van Bumba over en kon hij ook mee dansen. Dit dansmoment was echt een leuke afsluiter van deze sportieve voormiddag.

Het enthousiasme bij de kleuters en de juffen was prachtig om te zien. Iedereen heeft zich 100% ingezet en kon ’s avonds moe maar voldaan naar huis. Het was weer een geslaagde sportdag voor groot en klein, want in het circus met Bumba was het toch o zo fijn!

Author: Stef Maes

Share This Post On