Kleutersportdag !

Op maandag 28 september hadden onze kleuters sportdag. Het thema dit jaar was RIDDERS & PRINSESSEN.

Prinses Katarina of Rijkeveussel en ridder Dieter of Lakedal waren op zoek naar een kasteel. Hun kasteel was afgebrand en ze hadden zo geen plaats meer om te wonen en te werken. Ze kwamen aan bij een kasteel, het kasteel van koning Stefly of Vosseleer. Ze wilden heel graag wonen en werken in dit mooie kasteel, en onze kleuters wilden dit ook wel. Koning Stefly of Vosseleer was gelukkig nog op zoek naar heel veel prinsessen en ridders. Maar niet iedereen kon zomaar een ridder of prinses worden. Hiervoor moesten onze kleuters wel enkele opdrachten heel goed kunnen uitvoeren. Ridder Dieter en prinses Katarina probeerden eerst een oefening, maar deze mislukte. Door samen met de kleuters heel goed te oefenen, slaagden ze er in om hun vaardigheden te verbeteren. Onze kleuters, ridder Dieter en prinses Katararina werden samen met alle kleuters tot ridder en prinses geslagen door koning Stefly.

De kleuters hebben er samen met alle helpers, juffen en meesters een fantastische sportdag van gemaakt.

Author: Stef Maes

Share This Post On