Actie: ‘ Met belgerinkel naar het Sint-Victor’

De actie met belgerinkel naar Sint-Victor was weer een succes! Maar liefst 89 kinderen kwamen die week elke dag met de fiets naar school. Zij mochten hun volle stempelkaarten inleveren en maakten kans op een prijsje voor hun inzet. Per leerjaar werd er iemand uitgeloot. De volgende kinderen waren de gelukkige winnaars:

Buch Hadesse 1A

Azirar Ayoub 2A

Wu Xin Yao (Sofia) 3A

Ettarrazi Amina  4A

Van Der Wildt Lieze 5B

Van Gestel Fran 6C

Deze kinderen werden in de bloemetjes gezet en kregen een cadeautje van werkgroep verkeer.

Philippe, de voorzitter van de werkgroep maakte van de gelegenheid gebruik om al onze kinderen nog eens extra aan te moedigen om met de fiets naar school te komen. En dit vooral ook op een veilige manier te doen met een fiets die in orde is. Liefst ook met een helm en binnenkort ook weer een fluo vestje! Hij benadrukte ook dat we best onze fiets op slot zetten in de fietsenstalling, zodat ‘Steve de fietsendief’ er niet mee vandoor kan gaan.

Werkgroep verkeer