Scholenjogging Sint-Victor van 2,5 tot 12 jaar

Dit schooljaar kon de scholenjogging helaas opnieuw niet doorgaan op de gebruikelijke manier, namelijk met alle Turnhoutse scholen tezamen in Stadspark Turnhout.

Als alternatief hebben we op 29 september op de Finse piste onze eigen scholenjogging georganiseerd. Dit jaar was er echt wel een primeur. Onze kleuters deden ook allemaal mee! De weken vooraf hadden alle klassen al een paar keer goed geoefend tijdens de lessen bewegingsopvoeding.

Elk leerjaar heeft apart zijn afstand gelopen. Bij de ene leerling ging dit al wat vlotter dan de andere, maar iedereen heeft er z’n beste beentje voorgezet en de opgelegde afstand gelopen. Voldoende bewegen is en blijft toch wel een aanbeveling. Probeer je kind niet alleen op school te laten bewegen, maar zet ook buiten school je kind in beweging. Lopen, wandelen, een sportclub, een jeugdbeweging,… zijn maar enkele voorbeelden om je kind te doen bewegen.

PROFICIAT aan alle kinderen en leerkrachten van Sint-Victor!!