Vrijdag 13 januari 2023: weg zijn we!

Vanochtend vroeg om 7 uur vertrokken we richting Oostenrijk.  De ene nog met een bang hartje, de andere vanaf de eerste minuut dolenthousiast het avontuur tegemoet.

De busrit is enorm vlot verlopen, vrijdag de 13de heeft ons geen ongeluk gebracht.  De kinderen hebben zich goed geamuseerd: filmpjes gekeken, spelletjes gespeeld, gebabbeld en vooral ook heel hard gelachen.  Het was dan ook middag voor we het beseften.  Onze lunch hebben we genuttigd in een wegrestaurant waar we na het eten ook onze benen even strekten in de speeltuin. 

Iets voorbij 18 uur reden we dan Stanzach binnen en na een lekker avondmaal was het tijd om de kamers in te richten.  Dit lukt bij de ene al wat vlotter dan bij de andere, maar iedereen helpt elkaar zodat we bijna in ons bedje kunnen gaan liggen.  Lekker dromen van wat de volgende dagen nog allemaal zal brengen! 

Tot morgen!