Zaterdag 14 januari: druk, maar onvergetelijk!

Zaterdag 14 januari: druk, maar onvergetelijk!

Toen we vanochtend onze gordijnen openschoven, waren we blij verrast door het witte landschap, de mooie bergen op de achtergrond en de stralende ochtendzon!  Na het lekkere ontbijt, waren we klaar om aan de dag te beginnen.

Deze voormiddag zijn we onze skibotten en ski’s gaan passen.  Tijdens het wachten hebben we ervan geprofiteerd om te spelen in de verse sneeuw met de poepsleetjes.  De hellingen waren misschien niet hoog, maar we gingen toch snel! Tot aan de middagpauze hebben we aan ons contract gewerkt, want ook dat moet gebeuren hier in Stanzach. 

De hongerige magen begonnen te knorren… de lekkere lunch ging bij iedereen dan ook vlotjes naar binnen: tomatensoep, wortelpuree met kip en daarna nog rijstpap.  Dringend nood aan platte rust!

Deze namiddag kwam de kolonel van Stanzach langs, want de diamant van Tirol was verloren.  In twee teams hebben we gestreden om de geheime code juist over te brengen naar het eigen team.  Het ging lang gelijk op, maar het team van meester Peter was het snelst.  Met behulp van een tip vonden zij dan ook de diamant! 

Het avondmaal vanavond was een lekkere gezonde koude schotel.  Zo zijn onze hersentjes fit om te beginnen aan de avondactiviteit: de quiz.  Welk team hier de winnaar wordt, horen jullie morgen.