Maandag 16 januari: grenzen verleggen!

Vanochtend weerklonk er een leuk verjaardagsliedje door de gangen om ons te wekken: Zakiya is jarig!  Hip hip hoera! Gelukkige verjaardag!

Deze voormiddag zijn we in de buurt van ons huis Bergland gebleven.  We werkten ons contract van de sneeuwklassen verder af, maakten vriendschapsbandjes, speelden gezelschapsspelletjes en sportten buiten in de sneeuw.  Tussenin smulden we van een lekkere snoeptaart om de jarigen van vandaag en morgen te vieren. 

Na de lunch stond er alweer een bus op ons te wachten voor een spannende uitstap.  We begonnen voorzichtig met een ritje op de kabelbaan naar de Jöchelspitze van meer dan 1700m hoog.  Wat een uitzicht hadden we daar!  Pakken sneeuw lagen klaar om ons even in te amuseren.

Een korte busrit later waren we klaar voor het echte werk.  Na een wandeling van een halfuurtje steil omhoog kwamen we bij een supergrote hangbrug tussen 2 bergen.  Alleen de echte durvers geraken aan de overkant.  En weet je wat… IEDEREEN van het zesde leerjaar van het Sint-Victor heeft lef!  Wat zijn we trots op deze kanjers!

Het was weer een goedgevulde dag.  Tijd voor een rustig filmavondje met een lekkere pannenkoek als afsluiter.  En dan weer snel ons bedje opzoeken want morgen moeten we weer vroeg paraat zijn voor de skilessen.