Dinsdag 17 januari: WAT EEN DAG!

Vandaag vertrokken we weer vroeg richting Warth om onze ski’s aan te trekken.  Het gevoel in de benen was duidelijk goed bij al onze kinderen!  Wat een vorderingen hebben ze vandaag gemaakt na vier uur les.  Je moet het echt zien om het te geloven.  Ieder op zijn eigen niveau en tempo maar ze hebben ons en ook de skimonitoren enorm verbaasd.  De kinderen zullen veel te vertellen hebben over hun ervaringen volgende week. 

Het was een supervermoeiende dag, maar na het avondeten werden de beentjes toch nog eens ingesmeerd voor de dansavond in de Jamdo.  De kinderen van het zesde leerjaar kunnen niet enkel goed skiën maar het zijn ook nog eens fantastische dansers!  Twee uur lang gaven ze het beste van zichzelf. 

Na deze lange en vermoeiende dag was iedereen blij om in zijn bedje te mogen liggen.  Ik weet alvast wat ze vannacht gaan dromen. Morgen mogen we een beetje langer slapen, dat zal deugd doen. 

Ik had graag foto’s getoond van deze geweldige dag, maar helaas lukt het niet om ze te uploaden op de website. We doen ons best om dit morgenochtend in orde te brengen.