Woensdag 18 januari: Fun in Stanzach!

Vanmorgen mochten we een beetje langer slapen.  Wat deed dit deugd!  Iedereen zat weer blij en vrolijk aan het ontbijt.  De eitjes met spek hebben bij iedereen heerlijk gesmaakt.

Deze voormiddag werkten we voor de laatste keer ons dagboek bij en maakten ons contract verder af.  Ook de kamers kregen eens een grondige opruimbeurt.  Dit was een heel karweitje bij sommigen.  Daarna mochten we kiezen tussen buiten ravotten op het plein of binnen rustig een spelletje spelen in de zaal.  De kinderen zitten nog steeds boordevol goede ideeën: zo maakten enkele kinderen een sneeuwstoel waar we echt in konden zitten!

Na de lekkere lunch had iedereen nood aan een rustmomentje.  Door het drukke programma lukt dit niet elke dag.  Deze namiddag zochten we de skipiste van Stanzach op.  Niet om te skiën… wel om te glijden met de poepsleetjes!  Met een helse vaart stormden de kinderen keer op keer van de helling.  Het leverde fantastische beelden op.  Van vermoeidheid is bij de meeste kinderen nog niks te merken!  En dat is ook maar goed ook.  Want  vanavond staat onze bonte avond nog op het programma.  Ik hoorde zelfs dat deze bonte avond zal worden afgesloten met een spetterende surprise act.  Zijn jullie ook benieuwd?