Donderdag 19 januari: aankomstuur tussen 6.00 en 7.00 morgenochtend!

Aan alle mooie liedjes komt een einde… ook aan sneeuwklassen in Stanzach. Wat hadden we een fantastische week hier! Alle kinderen hebben volop genoten van alle belevenissen die ze hebben meegemaakt. Ze zullen er zeker veel over te vertellen hebben morgen… na hun dutje.

Vandaag hadden we onze laatste skiles. Dit was geen gewone les… maar een echte wedstrijd waar iedereen op zijn eigen niveau kon laten zien wat hij of zij op enkele lessen tijd geleerd had. Er werden diploma’s en medailles uitgedeeld. En of je nu goud, zilver of brons won, wij zijn op ieder kind apetrots!

Deze namiddag mochten de kinderen nog een klein souvenir kopen in de plaatselijke winkel. Daarna was het tijd om onze koffers te pakken. Als slotmomentje bekeken we een pakkende boodschap die meester Scott ons nog bezorgde. Een mooie bezinning met prachtige foto’s van de voorbije week. Wat zijn we allemaal dankbaar dat we dit mochten meemaken.

Ondertussen is de bus vertrokken richting Turnhout. Hopelijk kunnen we allemaal de slaap een beetje vatten straks zodat we een beetje uitgerust thuiskomen.

Tot snel!